André Oomen weet dat omgaan met veranderingen soms niet meevalt. Dan is het tijd voor nieuwe inzichten en nieuwe energie. Speciaal voor afdelingen en teams in het bedrijfsleven en organisaties heeft hij het HOOFD, HART EN BALLEN programma ontwikkeld. Een wervelend vitaliseringsprogramma vol humor dat voor de nodige beweging zal zorgen.

Vitale mensen met bevlogenheid zorgen dat een bedrijf, afdeling, team goed draait en maken het future proof. Er is minder ziekteverzuim, burnout e.d. Om medewerkers maximaal hun eigen vermogen (talent) over te kunnen laten brengen op het geheel kan het nodig zijn mensen naar een passender plek te mobiliseren binnen een organisatie. Als blijkt dat mensen hun talent (vitaliteit) niet binnen de organisatie kunnen inzetten is het misschien beter een passende plek daarbuiten te zoeken. O2-Men begeleidt mensen in het zoeken naar een plek waar hun talent en geluk het beste tot uitdrukking komt.

André heeft een pedagogische achtergrond en 20 jaar management- en sales ervaring bij diverse werkgevers in binnen- en buitenland.

Behoefte aan extra zuurstof? Aarzel niet, bel André of stuur een e-mail.