Tiny Renders – Bezoeker evenement

“Op de inspiratiedag van het UWV zorgde André ervoor dat het ijs snel was gebroken. Hij brengt de boodschap heel dicht bij de mensen, zonder deze op welke manier dan ook te kwetsen. Het geeft mensen het gevoel om erbij te horen. Hoofd, hart en ballen: gewoon doen en meedoen. André is waardevol voor zijn medemens.”

Tiny Renders, ervaren bankier | zakelijke kredietverlening & risicomanagement

JM Congres Haarlem – 6, 7 & 8 oktober 2017


Pieter vermeer – Aanjager DeBroekriem.nl – 12 oktober 2017

Eindhovens Dagblad 2015: “Frustratie over hun schijnbaar uitzichtloze situatie bracht Pieter Vermeer en André Oomen ertoe zelf aan de slag te gaan voor werkzoekenden. De één met een netwerkclub, de ander met een theatervoorstelling, hun doel: leren positief te blijven.”

“Dat bracht André en mij samen. Nu had ik vanuit mijn netwerkorganisatie DeBroekriem de kans om André uit te nodigen met zijn theatershow. Voor een groep van 25 werkzoekenden heeft hij een inspirerend verhaal gedeeld. Op een energieke wijze scheurt hij langs onderwerpen die je aan het denken zet. Een persoonlijk verhaal, gecombineerd met inspirerende video’s, humor en interactie met het publiek!”

Een deelnemer na afloop: ”Grote mate van herkenbaarheid met de nodige praktische tips. Voortaan solliciteer ik met hart, hoofd en ballen in plaats van alleen met mijn hoofd.”


Björn Hamers – Gemeente Eindhoven

“We hebben ervan genoten. Een kritische kijk op jezelf, gebracht op een humorvolle manier. Er wordt nog steeds over gesproken.”

Björn Hamers, afdelingshoofd a.i. Stadsbeheer | Relatie Beheer en Toezicht gemeente Eindhoven


Overheidsprogramma – Startbijeenkomst Vakkundig aan het werk

Léon Vlieks – UWV manager werkzoekende

“Mooie artikels. Let maar eens op, voor je het weet sta je op de grote podia van Nederland (en wat dacht je van België?). Ik ken nog een paar mensen bij de VDAB kijk maar of je daar gebruik van wilt maken.”